logo

Pamela: rust, overzicht en minder zorgen

Mijn eigen behoefte aan rust, overzicht en de mogelijkheid om meer tijd te besteden aan organiserend werk bracht mij in 2009 tot het opstarten van ProfSupport. In de bindende factor 'organiseren' van de vier disciplines van mijn dienstverlening mag ik sindsdien succesvol - en met veel plezier - mijn talenten en ervaring benutten.

Rust op kantoor

Eerder heb ik ruim 20 jaar werkervaring in het bedrijfsleven opgedaan op secretarieel-, organisatorisch-, coördinerend- en verhuis- gebied. Mijn HBO werk-, en denkniveau, resultaatgerichte en professionele instelling heb ik aangetoond in diverse branches. En of ik 1-op-1 ondersteuning lever of werk binnen een team: door mijn collega's word ik als betrouwbaar en een prettige collega ervaren die niet alleen accuraat, proactief en flexibel is maar ook een rustpunt binnen de organisatie.

Overzicht in huis

Ook als partner en werkende moeder ervaar ik dat het rust geeft om alles op orde te hebben. Door mijn karaktereigenschappen, levens- en werkervaring kan ik mij snel inleven in mensen in hun woon- en werksituaties en aanvoelen wat voor mijn klanten van belang is. Wat voor mij heel logisch is, is vaak voor de ander een uitkomst. Van nature ben ik geordend, netjes en ervan overtuigd dat overal een oplossing voor te vinden is. Ik hou van aanpakken en stroop graag mijn mouwen op om de klus te helpen klaren. Ik zie tijdens mijn werk vaak dat het overzicht tijdelijk weg is en vind dus niet snel iets gek. Het met succes afronden van de opleiding tot Vakbekwaam Coach helpt bij het succesvol begeleiden van mijn cliënten van chaos en stress naar ruimte en rust.

Wat ben ik?

  • een organisatrice pur sang
  • betrouwbaar, representatief, flexibel, kwalitatief hoogstaand
  • behoeftegericht met individuele aandacht en integriteit
  • resultaatgericht met gevoel voor het persoonlijk aspect
  • iemand die vooruit kijkt, meedenkt, gevraagd en ongevraagd
    advies geeft

Ik kom graag kennismaken, neem dus gerust contact op.

zRJF_1022 20191116 origineel - snede rechthoek 2