LinkedIn header

Pamela: van chaos en stress naar ruimte en rust

Mijn eigen behoefte aan rust, overzicht en de mogelijkheid om meer tijd te besteden aan organiserend werk bracht mij in 2009 tot het opstarten van ProfSupport. De vier icoontjes staan voor Business support, Verhuiscoördinatie, Opruimcoaching en Rendementverbetering al ben ik nu alleen nog actief als business supporter en optimalisator. In de bindende factor 'organiseren' van de vier disciplines van mijn dienstverlening mag ik met veel plezier mijn talenten en ervaring benutten. Ik sta bekend om mijn professionele- en allround ondersteuning waarbij meedenken vanzelfsprekend is. Praktisch en oplossingsgericht.

Regelmatig word ik benaderd voor de training 'Efficïent werken doe je zo' die het best 1-op-1 tot uiting komt. Het met succes afronden van de opleiding tot Vakbekwaam Coach helpt bij het succesvol begeleiden van mijn cliënten van chaos en stress naar ruimte en rust.

Rust in de tent

Eerder heb ik ruim 25 jaar werkervaring in het bedrijfsleven opgedaan op secretarieel-, organisatorisch-, coördinerend- en verhuis- gebied. Mijn HBO werk-, en denkniveau, resultaatgerichte en professionele instelling heb ik aangetoond in diverse branches. En of ik 1-op-1 ondersteuning lever of werk binnen een team: door mijn collega's word ik als betrouwbaar en een prettige collega ervaren die niet alleen accuraat, proactief en flexibel is maar ook een rustpunt binnen de organisatie.

Wat ben ik?

  • een organisatrice pur sang
  • optimaliserend waar dat nodig is
  • betrouwbaar, representatief, flexibel, kwalitatief hoogstaand
  • behoeftegericht met individuele aandacht en integriteit
  • resultaatgericht met gevoel voor het persoonlijk aspect
  • iemand die vooruit kijkt, meedenkt en gevraagd en ongevraagd
    advies geeft

Ik kom graag kennismaken, neem dus gerust contact op.

Snede 4 foto 13