logo
1500x450 Banner Verhuiscoördinatie WordPress

Verhuizen?

Heb je verhuisplannen en geen tijd, zin of energie om deze zelf tot een goed eind te brengen? Geen nood: ik ben gespecialiseerd in orde brengen, praktische ondersteuning en advies.

Of je een bedrijfsverhuizing hebt gepland, kleiner of groter gaat wonen: met mij kun je alle kanten op.

Deze knoppen wijzen je alvast de weg:

Neem vrijblijvend contact op, ik help je graag!

Blije klanten

“Pamela heeft altijd een geweldige werkinstelling. Zij weet waar ze het over heeft, is resultaatgericht en een aanwinst voor elke opdrachtgever die van haar diensten als verhuiscoördinator gebruik maakt.”

"Toen mijn zuster niet meer in haar eigen huis kon blijven wonen en naar een verzorgingstehuis ging, heeft Pamela offertes bij verhuisbedrijven opgevraagd, voor ons een voorselectie gemaakt en uiteindelijk de verhuizing gecoördineerd. Zij heeft zich uitstekend van haar taak gekweten. We zullen haar zeker ook inhuren als het huis leeg moet worden opgeleverd voor de verkoop."

"Pamela heeft ons uitstekend geholpen bij onze verhuizing. Wij zijn kleiner gaan wonen en konden zodoende niet alles meenemen. Zij heeft ons geholpen met het maken van keuzes door goed te kijken naar de beschikbare ruimten en de mogelijkheden om meubels en herinneringen mee te nemen. Zo voelen wij ons opnieuw thuis in ons nieuwe huis en daar zijn wij Pamela erg dankbaar voor. We raden haar opgewekte en persoonlijke werkwijze dan ook van harte aan."