logo

Tarieven

Ben je toe aan een investering met een groots resultaat? Niet alleen voor je huis of bedrijf maar vooral voor jezelf? Ik lever maatwerk en hanteer dus ook een tarief op maat. Deze is mede afhankelijk van werkzaamheden en inzetduur met een vanaf-prijs van € 55,00 per uur. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Per uur:

Door het accuraat bijhouden van bestede tijd, worden de werkelijk gemaakte uren gefactureerd.

Op abonnementsbasis:

De inkoop van het aantal uren stellen wij samen vooraf vast. Dat is al mogelijk voor een paar uur per week of per maand. De invulling van de uren is op basis van flexibiliteit, eventueel ook ‘s avonds. Een abonnement kan al per maand worden afgesloten.

Met een Opruimcoach-pakket:

Je kunt bij het inhuren van de Opruimcoach ook kiezen voor een van de volgende pakketten:

Startpakket:

Een kennismakingspakket waarbij je zelf kunt ervaren wat mijn dienstverlening voor je kan betekenen:
4 uur opruimcoaching voor de prijs van 3 uur! Je betaalt € 180,00 in plaats van € 240,00: je krijgt een korting van € 60,00. Deze bedragen zijn exclusief btw.

Vervolgpakket:

Als je naar aanleiding van een eerdere opdracht besluit mij opnieuw in te schakelen, is het eerste uur opnieuw gratis.

Cadeaupakket:

Je kent iemand die een opgeruimder leven verdient, maar zelf de stap nog niet durft te zetten? Met een cadeaubon van 1, 2, 3 of meer uur geef je meer rust en ruimte cadeau.

Cadeaubon waardebon cadeaucheque ProfSupport

De Opruimcoach via je PGB:

Als je begeleid en gecoacht wilt worden en een Persoonsgebonden budget ontvangt, dan is betaling hieruit een mogelijkheid. Het uurtarief voor PGB-houders bedraagt in 2022 € 60,00. Hierover is geen BTW verschuldigd. Bij afzegging binnen 48 uur voor de afspraak, wordt de afgesproken tijd (ten minste 2 uur) in rekening gebracht.

Heb je een keuze gemaakt? Neem gerust  contact  op om de mogelijkheden te bespreken.