logo
1500x450 Banner Rendementsverbetering WordPress

Het secretariaat efficiënter?

Elke dienstverlenende organisatie is per definitie uniek. Jaren van organisatieontwikkeling, van groei, van vallen en opstaan, van optimaliseren hebben de organisatie gemaakt tot wat zij nu is. Niet goed, niet fout. De organisatie is geworden zoals zij is. Zij presteert in overeenstemming daarmee.

Rendementsverbetering

In deze tijd waarin flexibiliteit een grotere rol speelt, is een helder werkproces essentieel. Wil je heldere en overzichtelijke werkprocessen voor jouw ondersteunende afdeling(en) zodat zij precies weten hoe te handelen in diverse situaties? Of wil je een soepeler functionerend secretariaat?

We kijken samen naar hoe het werkproces is ingericht en hoe dat efficienter kan. Een oplossing op maat werkt het best. Wat gaan we doen:

  • ik inventariseer jouw behoefte en/of die van je medewerker(s)
  • concreet wordt de administratie weggewerkt en opgeschoond
  • samen richten we een structuur in die bij de persoon past

En als je wilt, maak ik met de door mij ontwikkelde bedrijfsscan inzichtelijk waar tijd en dus geld kan worden bespaard binnen deze afdeling. Observaties van de werkwijzen en analyse van bedrijfsprocessen brengen de knelpunten in beeld èn de mogelijkheden om ze op te lossen.

De deur naar rendementsverbetering is geopend. Dit maakt het een stuk makkelijker om de keuze te maken of je mijn hulp en expertise in wilt schakelen in het verdere verbeterproces.