logo
1500x450 Banner Rendementsverbetering WordPress

Optimalisator

Ik breng je dichter bij je eigen succes! Dat kan op diverse manieren:

Jouw bedrijfsprocesen geoptimaliseerd

Hoe vervelend is het als je ziet dat de boel niet loopt zoals je wilt maar je zelf de tijd niet hebt om verbeteringen aan te brengen. Ik kijk en denk graag met je mee. Met al mijn ervaring in het MKB, het bedrijfsleven en de overheid (gemeente en Rijk) en mijn analytisch vermogen weet ik snel de vinger op de zere plek te leggen en daar helder naar jou en jouw team over te communiceren. En wil je dat ik een bijdrage lever aan de optimalisatie, ik maak graag af waar ik aan begin.

PR optimalisatie

Mijn onafhankelijke, frisse en kritische blik helpt mijn opdrachtgevers vooruit naar PR die past bij de doelstelling: heldere informatievoorziening en meer klanten. Met mijn teksten zie je hoe het ook kan, wat je ervan toepast is aan jou.

Gelukkig ondernemen

Ben je ZZP-er maar loopt het niet zoals je wilt? Ik kijk graag, onder het genot van een bakkie thee, samen met jou naar jouw wensen, kwaliteiten en uitdagingen om van daaruit te werken aan datgene wat je wilt bereiken of veranderen. Natuurlijk komen de diverse aspecten van het ondernemerschap aan bod en bespreken we de mogelijkheden ervan.

Wil je ook gebruik maken van mijn ervaring? Neem dan contact op om te kijken of het klikt.

 

Blije klanten