logo
1500x450 Banner Rendementsverbetering WordPress

Optimalisator

Ik breng je dichter bij je eigen succes! Dat kan op diverse manieren:

Het secretariaat efficiënter

In deze tijd waarin kosten en efficiëntie hoog op de agenda staan, is het fijn als het secretariaat ‘goed loopt’ en als de werkprocessen helder zijn. Ik analyseer de werkwijze van het secretariaat en maak, via de door mij ontwikkelde bedrijfsscan, inzichtelijk waar tijd en dus geld kan worden bespaard binnen deze afdeling.

Website- en PR optimalisatie

Mijn onafhankelijke, frisse en kritische blik helpt mijn opdrachtgevers vooruit naar een website die past bij de doelstelling: heldere informatievoorziening en meer klanten. Want wat heb je eraan als je hoort dat je website 'er mooi uit ziet' maar dat deze in de praktijk weinig klanten oplevert?
Met mijn herschreven teksten zie je hoe het ook kan, wat je ervan toepast is aan jou.

Gelukkig ondernemen

Ben je ZZP-er maar loopt het niet zoals je wilt? Klik dan vooral even naar de pagina 'Gelukkig ondernemen'. Daar hebben Anouk Kuiper en ik De Mentorpraktijk voor opgericht. Om samen te kijken naar jouw wensen, kwaliteiten en uitdagingen en van daaruit te werken aan datgene wat je wilt bereiken of veranderen. Natuurlijk komen de diverse aspecten van het ondernemerschap aan bod en bespreken we de mogelijkheden ervan.

Wil je ook gebruik maken van mijn ervaring? Klik dan op 1 van de linkjes hieronder voor meer informatie:

Blije klanten