logo
1500x450 Banner Opruimcoach WordPress

Structuur en overzicht met de Opruimcoach

“Als je de hulp van een ander accepteert, betekent dat niet dat je gefaald hebt. Het betekent dat je er niet alleen voor staat.”    [Pamela van Deenen, 2010]

In een tijd waarin we druk zijn met het combineren van werk, gezin en een tijdrovend sociaal leven is het fijn om thuis te komen in een opgeruimd huis. Als opruimcoach breng ik samen met jou overzicht, structuur en orde aan in je leefomgeving. Vind je opruimen lastig en het opgeruimd houden nog lastiger? Je bent niet de enige: 30 % van alle Nederlanders heeft moeite met structureren, organiseren, plannen of opruimen.

Dus gaan wij samen doelgericht aan de slag. Niet meer uitstellen, maar doen. Je krijgt advies, praktische hulp en ondersteuning om van jouw huis weer een opgeruimd, overzichtelijk en ordelijk thuis te maken. En zo weet je weer precies wat je bezit en waar je het terug kunt vinden.
Als je regelmatig tegen jezelf zegt 'morgen begin ik' maar er toch niet toe komt; dan is het tijd voor een investering met een groots resultaat. Niet alleen voor je huis maar vooral voor jezelf.

Rust en overzicht

De volgende resultaten worden geboekt:

  • je krijgt meer ruimte in huis
  • je hebt weer overzicht in jouw leven
  • je krijgt weer rust in je hoofd
  • je krijgt overzicht in je financiën
  • je verkleint de kans op schulden
  • je hebt meer tijd voor dingen die ècht belangrijk zijn
  • jouw leven wordt efficiënter, makkelijker, relaxter en leuker

Ik gun het je van harte, gun jij het jezelf ook?

Ook meer orde en structuur in een opgeruimd huis of administratie? Neem dan vrijblijvend contact op!

Blije klanten

"Toen ik na een paar zware jaren alleen achter bleef, heeft Pamela mij geholpen om de achterstallige administratie weer bij te werken. Belangrijk voor mij was om te weten wat er weg kon en wat bewaard moest blijven. Pamela wist wat technische probleempjes op te lossen en belde naar verschillende instanties. Tijd was duur dus er moest hard worden doorgewerkt. Daar was Pamela best streng in als ik zijpaadjes wilde bewandelen. Dankzij haar hulp ben ik nu minder wanhopig.
Nogmaals mijn hartelijke dank Pamela voor alles wat we samen hebben gedaan."

“Pamela is inderdaad de organisatorische duizendpoot die ze zegt dat ze is. Ze heeft goede oplossingen geleverd om samen mijn gezinsadministratie op orde te brengen, heeft geholpen met het opruimen van de zolder en correspondentie gevoerd met diverse instanties. Doordat de mentale druk hierdoor bij mij minder werd, heeft zij mij op die manier tijd en rust gegeven om mijn autistische zoon beter te kunnen begeleiden. Ons hele gezin werd hier uiteindelijk beter van. Ik beveel haar dan ook van harte aan!”

"Wat is het toch fijn dat Pamela bestaat. We hebben samen mijn administratie doorgenomen en door weg te gooien wat overbodig is, heb ik weer overzicht. Heerlijk om die handleiding zo te kunnen pakken zonder eerst te hoeven zoeken. Echt een uitkomst voor iedereen die het overzicht kwijt is. Pamela heeft verstand van zaken en is discreet."

"Pamela is uniek! Met haar resultaatgerichte doortastende werkwijze waren we in no-time klaar met de kinderkamer. En het fijne is dat Noortje nu ook weet waar haar spulletjes liggen. Als Noortje en ik samen het wekelijkse opruimhalfuurtje doen, gaat dat zonder morren. Heerlijk voor de sfeer in huis."

"Ik had van zoonlief 10 jaar aan schoolwerkjes en knutselwerkjes bewaard en wist inmiddels niet meer waar ik moest beginnen om daar overzicht in te krijgen. Ook had ik al die jaren alle ontvangen kaartjes bewaard. Samen waren het flink wat kratjes herinneringen. Met Pamela's hulp was ik daar in 3 uur mee klaar. Wat een opluchting! Dit gevoel gun ik iedereen!"

Nicky Roner

“Ik had gisteren een intakegesprek met Pamela en ben er nu al blij mee. Bij het bekijken van mijn administratie kreeg ik meteen goede suggesties. En dan moeten we nog beginnen! Ik ben freelance secretaresse en mijn gesprek met Pamela levert zelfs míj nieuwe inzichten. Ik heb haar tips vandaag al bij mijn klant toegepast. En het is geweldig hoe een beetje meer ordenen al leidt tot overzicht.” 

Nicky Roner

Taurus Management Support