logo
1500x450 Banner Opruimcoach WordPress

Intake en werkwijze

Mijn aanpak is vertrouwelijk, discreet, open, creatief en inventief. Er vindt eerst een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek, dat ongeveer een uur duurt, bespreken wij jouw wensen en mogelijke oplossingen. En als je denkt: Pamela is het antwoord op mijn wensen, dan plannen we een eerste werkmoment zodat we echt kunnen beginnen.

Je huis opruimen

Hoe krijg jij dat opgeruimde huis? We gaan samen aan de slag: we sorteren en ruimen op, we ordenen de ruimte(s) en we geven de spullen een voor jou goede, logische en handige plek. Tijdens dit proces ben jij degene die beslist wat je moet en wilt behouden en wat er eventueel overbodig is geworden in jouw huis. Je krijgt opruimtips, je leert je huis ordenen en het ook geordend en netjes te houden. Ik coach je gedurende het gehele proces.

Je administratie op orde

Leuk al die post maar wat moet ik er mee, wat kan er wel en niet weg, wat moet ik bewaren voor de belastingaangifte, waar laat ik het allemaal, hoe kan ik alles makkelijk terugvinden, hoe voorkom ik dat het een rommeltje wordt, hoe voorkom ik dat ik (meer) schulden maak…?
Deze vragen worden mij vaak gesteld. Als dit ook jouw vragen zijn, dan help ik je graag met oplossingen die voor jou werken. Want je financiën op orde hebben, levert zo veel rust op in je hoofd. We gaan samen aan de slag op de manier die voor jou werkt. En mijn flexwerkkoffer voorziet je gratis van klein organizingmateriaal.