logo

Tarieven en zo

Als je tijdelijk van mijn diensten gebruik maakt, reduceer je de vaste overheadkosten. We bespreken waar je verbetering, training voor je medewerkers, je backoffice geregeld, of ondersteuning op niveau wenst. Ik hanteer een vanafprijs van € 65,00 per uur ex. btw. Door het accuraat bijhouden van bestede tijd, worden de werkelijk gemaakte uren gefactureerd.

Op abonnementsbasis kan ook:

De inkoop van het aantal uren stellen wij samen vooraf vast. Dat is al mogelijk vanaf 2 uur per week. De invulling van de uren is op basis van flexibiliteit, eventueel ook ‘s avonds. Een abonnement kan al per maand worden afgesloten. Hiervoor hanteer ik een tariefkorting van € 2,50 per uur.

Algemene voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van ProfSupport zijn van toepassing op de dienstverlening van ProfSupport. Deze vind je als link onderaan de webpagina's. Hier staan ook de Privacyvoorwaarden.

Kamer van Koophandel

ProfSupport is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 24480925.

Verklaring ArbeidsRelatie | AGB code

Ik heb van de Belastingdienst een VAR (Verklaring Arbeidsrelatie) ontvangen, zodat je gevrijwaard bent van het afdragen van loonbelasting.
Voor financiële afhandeling met gemeenten is een AGB code beschikbaar.

Verantwoord ondernemen

  • Ik sta er niet alleen voor, ik kan voor office-opdrachten gebruik maken van topsecretaresses in mijn netwerk waardoor continuïteit geen toeval is.
  • Ik neem ook mijn verantwoordelijkheid door een aansprakelijkheids- en rechtsbijstand verzekering af te sluiten.

Affiliate link Acumulus Boekhouden

Via de link hieronder kun je je aanmelden voor een gratis maand gebruik maken van mijn ideale boekhoudprogramma:

Klik hier voor de Acumulus aanbieding

ProfSupport regelt de zaken goed. Wil jij daar ook je voordeel mee doen? Neem dan vrijblijvend  contact  op!

Disclaimer

Met het schrijven van teksten voor deze site zijn tevens diverse bronnen geraadpleegd. Als je hierin iets herkent als van jezelf, neem dan contact op zodat ik je als bron kan vermelden. Hetzelfde geldt voor foto's. Waar bekend, wordt de maker ervan genoemd. Bij verzoek om vergoeding wordt deze naar billijkheid gehonoreerd. Voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website: bepaalde links leiden naar informatie die niet wordt aangeboden, gecontroleerd en/of onderhouden door ProfSupport. Het Nederlands recht is op alle aan ProfSupport gelieerde zaken van toepassing.