logo

Offerte

Inhuur van tijdelijke ondersteuning reduceert de vaste overheadkosten. Ik lever ondersteuning
tegen een scherp tarief en kom graag eerst langs om de wensen te bespreken waarna je een offerte ontvangt.

Algemene voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van ProfSupport zijn van toepassing op de dienstverlening van ProfSupport. Deze Algemene Voorwaarden tref je dan ook gedurende het offertetraject aan.

Kamer van Koophandel

ProfSupport is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 24480925.

Verklaring ArbeidsRelatie | AGB code

Ik heb van de Belastingdienst een VAR (Verklaring Arbeidsrelatie) ontvangen, zodat je gevrijwaard bent van het afdragen van loonbelasting.
Dit geldt ook als je Persoonsgebonden budgethouder bent en de Opruimcoach je vanuit dit budget ondersteunt. Voor financiële afhandeling met de Gemeente is een AGB code beschikbaar.

Secretarieel netwerk

Ik sta er niet alleen voor, ik kan voor office-opdrachten gebruik maken van topsecretaresses in mijn netwerk waardoor continuïteit geen toeval is.

Verantwoord ondernemen

Ik ben mij als Opruimcoach ervan bewust dat recycling goed is voor mens en milieu. Je merkt dit aan de geboden hergebruik oplossingen tijdens het coaching traject.

Ik neem ook mijn verantwoordelijkheid door een aansprakelijkheids- en rechtsbijstand verzekering af te sluiten.

NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers)

De ethische code van de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) is van toepassing op mijn werk: privacy en geheimhouding zijn gewaarborgd.

Disclaimer

Met het schrijven van teksten voor deze site zijn tevens diverse bronnen geraadpleegd. Als je hierin iets herkent als van jezelf, neem dan contact op zodat ik je als bron kan vermelden. Hetzelfde geldt voor foto's. Waar bekend, wordt de maker ervan genoemd. Bij verzoek om vergoeding wordt deze naar billijkheid gehonoreerd. Voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website: bepaalde links leiden naar informatie die niet wordt aangeboden, gecontroleerd en/of onderhouden door ProfSupport. Het Nederlands recht is op alle aan ProfSupport gelieerde zaken van toepassing.

Affiliate link Acumulus Boekhouden

Via de link hieronder kun je je aanmelden voor een gratis maand gebruik maken van mijn ideale boekhoudprogramma:

Klik hier voor de Acumulus aanbieding

ProfSupport regelt de zaken goed. Wil jij daar ook je voordeel mee doen? Neem dan vrijblijvend  contact  op!