logo
1500x450 Banner Business support WordPress

Business Support

Of je nu ZZP-er bent en geen tijd hebt om je administratie zelf te doen of als je een ondernemer bent met personeel die door die grote opdracht tijdelijk handen tekort komt: ik bied als business supporter ook in jouw bedrijf ondersteuning op maat.

Ik zorg voor overzicht in je administratie, voer diverse taken voor je uit en maak het voor jou makkelijker om te doen waar jij goed in bent. En of je mijn support wilt in jouw kantoor of het mijne, of je wilt dat ik meedenk of alleen maar uitvoerend bezig ben: we bespreken samen hoe mijn support het beste kan worden ingevuld.
Zodat er meer tijd is voor zaken die écht belangrijk zijn.

Lees hier meer over op de pagina’s.

Blije klanten

Untitled-2

"Ik ben blij met mijn keuze voor Pamela als virtual assistant. Het contact loopt erg goed. Haar initiatieven en suggesties geven mij persoonlijk en Wine, Dine & Network absolute meerwaarde. Het doen van suggesties, het daadwerkelijk uitzoeken en met opties komen. Top!!"

Nicky Roner

Wine, Dine & Network

Frank van Nistelrooij

"Pamela is een zeer prettige PA en collega. Haar inzet was gewenst om het PA team op volle kracht te laten draaien en deze opdracht heeft zij op hoog kwaliteitsniveau met enorme inzet en toewijding ingevuld. Haar toegevoegde waarde zat mede in het coachen van een van de teamleden waarmee zij dan ook een positief resultaat bereikte. Ook ik kon met een gerust hart de nodige zaken aan Pamela overlaten wetende dat deze correct zouden worden afgehandeld. Pamela heb ik als proactief, accuraat, flexibel, allround en stressbestendig ervaren. Allemaal eigenschappen die het werken in een internationaal georiënteerde omgeving, en in het bijzonder als mijn PA, makkelijker maken. Niet alleen ik maar ook het team had graag langer met haar samengewerkt en ik beveel haar dan ook van harte aan."

Frank van Nistelrooij

Senior Vice President Global Shell BU, CGI

Françoise Bockx

"Pamela and I worked closely together during the time she was the PA of our Senior Vice President at CGI. I have gotten to know her as a dedicated, hardworking and extremely organized professional who fulfils her job with great enthusiasm. She easily found her way into our organization and quickly built good relationships with all other team members. It would be a pleasure to work with Pamela again in the future."

Françoise Bockx

Global HR Business Partner, CGI

Martin C.J. van Pernis

"Ik heb Pamela van Deenen leren kennen als een enthousiaste en bevlogen personal assistant. De werkomgeving waarin zij actief was, was complex en betrof vele bedrijven, instellingen en organisaties. De inzet van Pamela en haar samenwerking met de vele secretariaten zorgde ervoor dat Vapecon B.V. haar activiteiten naar behoren kon uitvoeren."

Martin C.J. van Pernis

toezichthouder, Vapecon B.V.

Gert van Tussenbroek

“Pamela weet voor een team van ongeveer 30 personen op een uitstekende wijze tijd en aandacht te verdelen over de werkzaamheden die daaruit voortkomen. Timemanagement en het stellen van prioriteiten doet zij op uitstekende wijze. Pamela is punctueel en accuraat, maar ook in de contacten naar klanten zowel in de mondelinge als schriftelijke communicatie is ze erg correct. Als persoon is ze ook erg sociaal, ze staat midden in het leven en is voorzien van een gezonde dosis humor. Een op ten top vakvrouw die ik zeker kan aanbevelen.”

 

Gert van Tussenbroek

LogicaCMG

Raymond Lentze

"Pamela is een organizer pur sang. Voor het evenement schreef zij het draaiboek dat zij vervolgens als een havik in het oog hield. Met Pamela aan boord wordt elk evenement een succes."

 

Raymond Lentze

X-Ray Consulting