LinkedIn header

Business supporter & VA

Of je nu ZZP-er bent en geen tijd hebt om je administratie zelf te doen of je een ondernemer bent met personeel die door die grote opdracht tijdelijk handen tekort komt: ik bied als business supporter ook in jouw bedrijf ondersteuning op maat.

De samenwerking met een VA is ook een eenvoudige oplossing om ruimte te creëren voor groei. Stap voor stap zaken uitbesteden, met behoud van flexibiliteit. Voor veel klein MKB-ers een manier om de overstap naar nieuwe personeel eerst flexibel in te vullen en te ontdekken welke nieuwe functie er precies nodig is. Deze tussenstap maakt het makkelijker om uit te breiden. En hierdoor maak je vaak een betere keuze voor uitbreiding van je personeelsbestand.

Ik zorg voor overzicht in je administratie, voer diverse taken voor je uit en maak het voor jou makkelijker om te doen waar jij goed in bent. Jouw plannen zet ik om in acties in een actielijst of tool waardoor jij de realisatie van jouw doelen inzichtelijk hebt. En er actief mee aan de slag kan gaan. En of je mijn support wilt in jouw kantoor of het mijne, of je wilt dat ik meedenk of alleen maar uitvoerend bezig ben: we bespreken samen hoe mijn support het beste kan worden ingevuld.

Lees hier meer over op de pagina’s.

Blije klanten